Π όπως παιχνίδι, γράφει η Γιάννα.

Π όπως παιχνίδι, γράφει η Γιάννα.

Μέσα στις 3 πρώτες εβδομάδες στο #metomati έχουμε καταγράψει συνταγές, ταξίδια, ανθρώπινες σχέσεις, εμπειρίες και όμορφες εικόνες. Γιατί η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Που μπορούν να παίζουν όλοι ανεξαρτήτου φύλου ή ηλίκας.

Το ότι κυκλοφορεί και σε επιτραπέζιο για όλη την οικογένεια το γνωρίζατε;  Και μάλιστα Ελληνικής κατασκευής!

H εταιρία Remoundo, που ιδρύθηκε το 1948, είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ασχολήθηκε αμιγώς με την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην Ελλάδα.
Για περισσότερο από μισό αιώνα, είναι ήδη πολλές οι γενιές που έπαιξαν, έμαθαν και πήραν χαρά με τα παιχνίδια της.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια που παράγει κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά, μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον, διατηρώντας σταθερή την υψηλή τους ποιότητα. Στην γκάμα της παραγωγής υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά, παιδικά,οικογενειακά παιχνίδια. Ακόμη και παζλ για μικρούς ή/και μεγάλους.

Ειδικά για το δικό μας παιχνίδι, το ΠΡΟΣΩΠΟ-ΖΩ0-ΠΡΑΓΜΑ  υπάρχουν 60 διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξουμε και να παίξουμε με τις λέξεις.

Επισκεφθείτε τη σελίδα τους  https://remoundo.gr/ για περισσότερες πληροφορίες και ακολουθήστέ τους στο facebook γιατί ανά τακτά διαστήματα ανεβάζουν διαγωνισμούς με δώρο τι άλλο; Παιχνίδια!

 

 

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική επικοινωνία. Εργάστηκε 12 χρόνια στο μάρκετινγκ νεών τεχνολογιών και τα τελευταία 10 χρόνια παράγει καινοτόμα εδέσματα. Διδάσκει "Μαγειρικό Κόνσεπτ και Δημιουργία Προϊόντος" στο Μητροπολιτικό κολλέγιο. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση