Voria Chora – Μοναδικό Μέλι Λεβάντας Κρέμα

Voria Chora – Μοναδικό Μέλι Λεβάντας Κρέμα

Την Τετάρτη στο Σχολείο Τουρισμού ανέφερα τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα ως τους ιδανικούς διαφημιστές κάθε τόπου.
Την Πέμπτη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο μελετήσαμε με τους φοιτητές (μεταξύ άλλων) ένα μέλι λεβάντας.
Την Παρασκευή, το άπλωσα σε μια προζυμένια φέτα.

Παχύ και βελούδινο στο στόμα, έντονη γεύση μελιού στην αρχή, απαλή λεβάντα στη μέση και μια επίγευση φινετσάτης βοτανικότητας σαν από μπουκέτο λεβάντας δεμένο με μαντζουράνα. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο παραγωγός.

Διαβάζω στο βαζάκι ότι βρίσκεται στη Δράμα και μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα μιας μωβ έκτασης με ανθισμένη λεβάντα και κάπου εκεί στη μέση μερικά μελίσσια με εργατικές μέλισσες. Δεν έχω ιδέα αν είναι υπαρκτή αυτή η εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλω να ταξιδέψω μέχρι εκεί άμεσα και σε αυτό με ξεσήκωσε ένα βαζάκι «μέλι λεβάντας – κρέμα»

Μέλι Ανθέων με φασκόμηλο, Μέλι Λεβάντας – Κρέμα, Μέλι Ανθέων με εχινάκεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: 12Stemmata.

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι καθηγήτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση