Τα κεράσια και τα βύσσινα στην κατάψυξη, για το καλό σου!

Τα κεράσια και τα βύσσινα στην κατάψυξη, για το καλό σου!

Την πρώτη χρονιά που τα ξεκουκούτσιασα με είχε πιάσει νευρικό γέλιο από το δράμα που ζούσα. Οι τοίχοι κατακόκκινοι, η μπλούζα το ίδιο και στα χέρια μου – παρότι φορούσα γάντια, οι χυμοί απλώνονταν παντού. Απορώ με την γιαγιά μου που τα έβγαζε με τη φουρκέτα.

Για να μην κάνεις την κουζίνα σου σαν σκηνή από ταινία του Χίτσκοκ βάλε τα κεράσια και τα βύσσινα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν βγάλεις τα κουκούτσια. 🍒🍒🍒

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι καθηγήτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση