Popy’s Gourmet PopCorn – Αν ξεκινήσεις δεν μπορείς να σταματήσεις

Popy’s Gourmet PopCorn – Αν ξεκινήσεις δεν μπορείς να σταματήσεις

Ο μύθος λέει ότι πρέπει να τρως ποπκόρν όσο παρακολουθείς μία ταινία δράσης στο σινεμά γιατί τσιμπολογώντας, σχεδόν μηχανικά, καταπολεμάς το άγχος, λέει. Πρόσθεσε την αλμύρα από το άφθονο αλάτι και τη λιπαρότητα από τα κορεσμένα βούτυρα και έχεις φύγει από τον κινηματογράφο φουσκωμένος και σκασμένος από το φαγητό σαν να έχεις φάει ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο (Mεσσηνιακό).

Αυτά μέχρι πρότινος. Γιατί πρόσφατα ενώ έψαχνα ένα σνακ να μου κόψει το γουργουρητό κόλλησα με τα Popy’s Gourmet και κάθε φορά που γυρνάω με το τρένο στο Μαρούσι, κάνω μία στάση για ανεφοδιασμό.

Popy’s Gourmet PopCorn έχουν κάτι ξεχωριστό που το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις δαγκώσεις το πρώτο ελαφρύ και αφράτο συννεφάκι και αυτό oφείλεται στον τρόπο παραγωγή τους αφού χρησιμοποιούν μόνο θερμό αέρα. Στα συν το γεγονός ότι παρασκευάζεται χωρίς καμία προσθήκη λιπαρών ουσιών και ελαίων.

Για να δημιουργήσουν τις gourmet γεύσεις του ποπ κορν χρησιμοποιούν ειδικές κατσαρόλες από χαλκό ενώ η επιλογή των υλικών γίνεται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας και θρεπτικής αξίας.

Συνήθως επιλέγω τα καραμελωμένα όχι μόνο γιατί είμαι γλυκατζού αλλά γιατί τα ξεχωρίζω για την αληθινή καραμέλα, την ισορροπημένη γεύση και την τίμια αναλογία καλαμποκιού και ξηρού καρπού, στους οποίους διαθέτει και μεγάλη ποικιλία. Αμύγδαλα, πεκάν, κάσιους, φουντούκια και τη νέα τους γεύση με τα κελυφωτά φιστίκια. Ωστόσο η μεγάλη μου αδυναμία παραμένουν τα Macadamia CaramelCorn

Η Νεφέλη προτιμάει τα RainBow που εκτός από παιχνιδιάρικα χρώματα κρύβουν και διαφορετικές γεύσεις φρούτων ή τα σοκολατένια που έχουν την αυθεντική πίκρα της αληθινής σοκολάτας.

Αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις τις γεύσεις τους μπορείς να επισκεφθείς το φυσικό τους κατάστημα και αν είσαι τυχερός να δοκιμάσεις τα φρέσκα ποπ κορν που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή στο εργαστήριο. Αν πάλι είσαι λίγο μακριά τότε μπορείς να παραγγείλεις από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στην επίσημη σελίδα τους https://www.popyspopcorn.gr

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε γραφιστική επικοινωνία. Εργάστηκε 12 χρόνια στο μάρκετινγκ νεών τεχνολογιών και τα τελευταία 10 χρόνια παράγει καινοτόμα εδέσματα. Διδάσκει "Μαγειρικό Κόνσεπτ και Δημιουργία Προϊόντος" στο Μητροπολιτικό κολλέγιο. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu