Olympic Terra – Τσάτνεϊ αλόη βέρα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, γράφει η Γιάννα

Olympic Terra – Τσάτνεϊ αλόη βέρα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, γράφει η Γιάννα

«Τσάτνεϊ αλόη βέρα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» γράφει η καλαίσθητη ετικέτα, όμως θα ήθελα να βρω ένα διαφορετικό τίτλο γι αυτό το ιδιαίτερο άλειμμα που είναι σαν μαγιονέζα αλλά δεν περιέχει αυγό.

Το έχω δοκιμάσει ως ντρέσινγκ σε χρωματιστή σαλάτα, με βραστό κοτόπουλο, σε κοτόπουλο μιλανέζα, με καπνιστή τσιπούρα, με καρπάτσιο λαβράκι και σήμερα με ψητή πατάτα. Οι Γερμανοί της οικογένειάς μας τρελάθηκαν και έκρυψαν δυο βαζάκια στις αποσκευές τους.
Έχει βελούδινη υφή, νότες μοσχοκάρυδου, οξύτητα που κοντράρει με την γλύκα και μέτρια επίγευση ελαιόλαδου. Μυστήριο πράγμα η καινοτομία… είχα πολύ καιρό να συναντήσω «σπαζοκεφαλιά» κλεισμένη σε βαζάκι και μου αρέσει που είμαστε δημιουργικοί, μου αρέσει παρά μα πάρα πολύ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επισκεφθείτε τη σελίδα Olympic Terra  Olympic Terra
#greekproduct #hugaproducer

Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι καθηγήτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση