To Olicatessen γιορτάζει τη σοκολάτα στις 9 Απριλίου με δύο εκδηλώσεις έκπληξη.

To Olicatessen γιορτάζει τη σοκολάτα στις 9 Απριλίου με δύο εκδηλώσεις έκπληξη.

  • Μυσταγωγία Σοκολάτας στο πατάρι του Olicatessen, από τη Γιάννα Μπαλαφούτη.

Τρίτη 9 Απριλίου 17.00, στο πατάρι του Olicatessen.

Τυφλή γευσιγνωσία με Ευρωπαϊκές σοκολάτες/
Μια διαδραστική εκδήλωση, αντί σεμιναρίου για να γευτείτε, να δοκιμάσετε, να μάθετε και να απολαύσετε μοναδικές ευρωπαϊκές σοκολάτες που έχουν όλες μια ιστορία να πουν.

Ο ουρανίσκος σας ταξιδεύει σε Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Εσθονία και φυσικά Ελλάδα. 
Βήμα – βήμα πώς αξιολογούμε τη σοκολάτα και τη γεύση της.
Αυτές οι σοκολάτες σας κλείνουν το μάτι!
Στο ρόλο του εισηγητή: Γιάννα Μπαλαφούτη 
1ο μέρος: βήμα – βήμα γευσιγνωσία και αξιολόγηση σοκολάτας
2ο μέρος: τυφλή γευσιγνωσία 

Απαραίτητη κράτηση θέσης στο info@olicatessen.gr.
20ευρώ / άτομο, περιλαμβάνεται τη γευσιγνωσία σοκολάτας.

Fb event: https://www.facebook.com/events/301520620541167/

Βραδινή γευσιγνωσία σοκολάτας από τη Μίνα Αποστολίδη.

Τρίτη 9 Απριλίου 19.15, στο πατάρι του Olicatessen.

Από το εργαστήριο της στις Βρυξέλλες, η Μίνα έρχεται στο πατάρι του Olicatessen και παρουσιάζει τα MINA Handmade Chocolates.
Γευόμαστε τις απίθανες δημιουργίες της Μίνας σε πραγματικό χρόνο και μας περιγράφει μία προς μία την ιστορία πίσω από κάθε σοκολάτα της. 
Μυστικά, τεχνικές, τρόπους παρασκευής και εξέχουσες πρώτες ύλες.
Θα δοκιμαστούν και vegan-χορτοφαγικές σοκολάτες αλλά και οι ‘χρυσές’ σοκολάτες της, όπως Σεχραζάτ, Λαζούρες, Πατέ αλά Καταλάν, Chocorola και άλλες. 

Ένα προσωπικό αφήγημα της Μίνας Αποστολίδη. 
Αυτή τη γευσιγνωσία βάλτε την στο πρόγραμμα! 
Περιορισμένη διαθεσιμότητα, μόνο με προ-κράτηση στο info@olicatessen.gr 
Ως θέμα γράφετε #MinaApostolidi 
20ευρώ / άτομο, περιλαμβάνεται τη γευσιγνωσία σοκολάτας.

Fb event: https://www.facebook.com/events/2299401437007047/?active_tab=about


Gianna Balafouti

Η Γιάννα γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων. Εργάστηκε 12 χρόνια στο ψηφιακό μάρκετινγκ και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην παραγωγή καινοτόμων εδεσμάτων για 11 χρόνια. Είναι καθηγήτρια γαστρονομίας και διδάσκει μαγειρική ιδέα και ανάπτυξη προϊόντος. Ο κόσμος της κινείται συνεχώς γύρω από τη μονάκριβη Νεφέλη.

Αφήστε μια απάντηση