Γιουβαρλάκια αυγολέμονο με πράσα, γράφει η Έφη.

Το ποιό πιθανό είναι να ξέρετε οι περισσότεροι να φτιάχνετε αυτά τα υπέροχα κρεατοσφερίδια. Σημασία έχει να θυμόμαστε όμορφα πιάτα και κυρίως να τα γεύονται και οι επόμενες γενιές. Δεν χρειάζεται πάντα το νέο στοιχειό ή το περίεργο σε ένα πιάτο αλλά η δύναμη στην γεύση και το πάτημα στην παράδοση. Το μόνο που άλλαξα είναι το κρεμμύδι γιατί μου αρέσει πολύ η γλύκα τού πράσου.

Δες τη συνταγή: http://bit.ly/2yttf7U

Το #metomati είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι εμπνευσμένο από αυτό που παίζουν τα παιδιά. Διαλέγεις ένα γράμμα και μια από τις επιλογές πρόσωπα, ζώα, πράγματα, φαγητά, πόλεις, φυτά και γράφεις μια ιστορία.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *