Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή

Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή

Ο λαμπριάτης είναι ψητό αρνί γεμιστό με αυγά, συκωταριά, γαλακτοκομικά, βότανα κ.α. και μαγειρεύεται στην Άνδρο την Κυριακή του Πάσχα.

Δες τη συνταγή εδώ: Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή, γράφει η Γιάννα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *