Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή

Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή

Ο λαμπριάτης είναι ψητό αρνί γεμιστό με αυγά, συκωταριά, γαλακτοκομικά, βότανα κ.α. και μαγειρεύεται στην Άνδρο την Κυριακή του Πάσχα.

Δες τη συνταγή εδώ: Γέμιση Ανδριώτικου λαμπριάτη με Τηνιακά τυριά και λούζα Συριανή, γράφει η Γιάννα.

Το #metomati είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι εμπνευσμένο από αυτό που παίζουν τα παιδιά. Διαλέγεις ένα γράμμα και μια από τις επιλογές πρόσωπα, ζώα, πράγματα, φαγητά, πόλεις, φυτά και γράφεις μια ιστορία.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *