Βαρένικα από τους μερακλήδες του Πόντου

Βαρένικα από τους μερακλήδες του Πόντου

Λίγο αλεύρι, λίγο νερό και κάθε τόπος ανάλογα με το, τι διαθέτει, φτιάχνει και βαφτίζει το δικό του ζυμαρικό. Φρέσκο, βουτυράτο, γεμιστό, στρογγυλό, τετράγωνο, φωλίτσα…

Δες τη συνταγή εδώ: Βαρένικα από τους μερακλήδες του Πόντου, γράφει η Έφη.

Το #metomati είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι εμπνευσμένο από αυτό που παίζουν τα παιδιά. Διαλέγεις ένα γράμμα και μια από τις επιλογές πρόσωπα, ζώα, πράγματα, φαγητά, πόλεις, φυτά και γράφεις μια ιστορία.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *