Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη, γράφει η Γιάννα.

Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη

Η παράδοση θέλει οι νοικοκυρές της Ανδρου να αξιοποιούν τα υλικά του νησιού τους με τον πιο ντελικάτο τρόπο. Φημισμένες για την μαεστρία τους στην κουζίνα. Ευλογημένο νησί η Ανδρος με πηγές, πράσινο, εσπεριδοειδή και άνθη. Τα υλικά ήταν το Α και το Ω. Άλλωστε μέσα στη φτώχια των εποχών οι ανδριώτισσες είχαν τα καλύτερα υλικά και φρόντιζαν πάντα για την καλύτερη μαγειρική.

Δες τη συνταγή εδώ: Ανδριώτικο παστέλι χωρίς ζάχαρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *